Tuesday, May 5, 2009

10/12 Tillbaka i "Asien"

På väg hemåt till huvudstaden svängde jag tillbaka till Malmö för att ta tåget upp. Men innan tåget hann jag med en cykeltur tillsammans med Christofer runt stan och till Solde där vi morsade på Johan som stod i baren och Jon som drack kaffe, vi kollade in Pista Malmö's utställning på kaffebaren. Så här såg den ut:


Det var riktigt snygga bilder som hängde på väggen. Man ville bara hoppa in i dom och känna tempot, flåset, svettlukten, solnedgångarna, stämningen! Kul var att det t.om fanns några bilder från sommaren som jag själv medverkade på! Pista Malmö har gjort en riktigt stilig hängning med foton (inklusive Martins cykel från Retaard-loppet i höstas, hängandes på väggen!) och cykelkepor. Det är nog svårt att inte bli lite cykelbiten eller åtminstone lite intresserad när man surplar kaffe på stolarna nedanför. Den här gången var det inte heller så svårt att säga ajöken till stan och på återseende, för visst lär man komma tillbaka men efter helgens äventyr var man bra trött och längtade tillbaka till ens egna hem. Tack för den här gången!



Här kommer en Köpenhamsbild till, för den var så häftig

Nu ligger det fler länkar uppe på bloggen,

Cykelhobby - Entusiasten Kjell Ahlqvists cykelsida med bra mekartips om gamla stålramar och cykelkuriosa

Man&Maskin - Kalle, ena halvan av duon som byggde "Tryckcykeln" (se tidigare inlägg) har en rolig sida värd att ta en titt på!

Velosvintage - En fransk sida om renoverade gamla räcercyklar, mycket att se. Det finns en till sida här

Team Solde - En blogg säger mer än tusen ord, Solde kaffebar har ett cykellag, ta en titt!

Bloggen för livsnjutare - Dan Stenqvist's blogg om allt mellan cyklar och kaffe - m.m!

Snarkus - Marcus sida om cyklar, kaffe och reggae

Lök 3000 - Jon's sida om cyklar, rapmusik och häftiga videos, bilder m.m.

No comments: